2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: Tarp dviejų švenčių susitikimas Pokalbių klube

2011-03-03
 
Redo Vilimo/BFL nuotr.

Redo Vilimo/BFL nuotr.

Po Tarptautinės moterų solidarumo dienos ir prieš Kovo 11-ąją - Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną LŽS Vilniaus skyriaus Pokalbių klubas kviečia į susitikimą, kuris bus skirtas abiems šioms šventėms.
 

Žinomas fotografas, dailininkas, leidėjas Zinas Kazėnas surengs savo darbų parodą „Zino Kazėno moterys" ir pademonstruos videoklipus, kuriuose galbūt kolegos pamatys ir save, epizodus iš Vilniaus skyriaus gyvenimo. Pristatysime žurnalistų Vytauto Juozapo Urbono, Julijos Šliažienės, Alvydo Valentos ir Viktoro Denisenkos išleistas naujausias knygas, kuriose persipina daug skirtingų temų, bet pagrindinės yra meilė ir politika. Beje, moters meilė ir Tėvynės meilė šių autorių knygose papildo viena kitą, leidžia pajusti gyvenimo pilnatvę. Pavasarinio skaidrumo susitikimui prie kavos puodelio suteiks Povilo Girdenio gitara ir dainos, sukurtos žinomų poetų tekstais.

 

 

Susitikimas vyks trečiadienį - kovo 9 d. 17.30 val. A.Mickevičiaus muziejuje (Vilnius, Bernardinų g. 11). Kolegių laukia siurprizas...Patogu būtų žinoti, ar dalyvausite. Praneškite telefonu 8684 76444 arba el.paštu aldona.armale@gmail.com

 

 

Aldona Armalė,
Vilniaus skyriaus Pokalbių klubo koordinatorė

Paskutinį kartą atnaujinta: 2011-03-03 14:51
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media