2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kultūros renginiai

*print*

Archyvas :: „BrainStorm“ skelbia būsimą naujo kūrinio bei vaizdo klipo „Feels“ premjerą

2021-04-11
 
„Muzikoje, kaip ir sporte, visada yra varžybų elementas. Nauja energija atsiranda tik tada, kai peržengi savo komforto zoną. Priešaky mūsų laukia didelis iššūkis," - sako Renāras Kauperis iš „BrainStorm".
Balandžio 21 d., 16 val. specialiai tam sukurtoje interaktyvioje platformoje Brainstormfeels.com įvyks pasaulinė Baltijos regiono žvaigždžių „BrainStorm" naujausio singlo ir vaizdo klipo premjera. Šio išskirtinio internetinio renginio metu publika turės galimybę tiesiogiai pabendrauti su charizmatiškaisiais grupės nariais Renaru, Mariu, Janiu ir Kasparu.
„Šį video mūsų tarptautinė animatorių komanda kūrė net 8 mėnesius ir mes esame nepaprastai sužavėti galutiniu rezultatu. Jis leidžia užmestį akį į mūsų būsimą energingą albumą, prie kurio dirbame paskutinius metus. Mes iš tiesų labai džiaugiamės galėdami pasidalinti juo su savo klausytojais", - pasakojo grupės būgnininkas Kasparas Roga.
Nauja interneto svetainė Brainstormfeels.com (Pratavetrafeels.lv) startuoja jau šiandien ir yra prieinama trimis kalbomis: anglų, latvių ir rusų. Šios internetinės patirties metu žiūrovai gali dalyvauti interaktyviuose žaidimuose, susietuose su vaizdo klipo ir artėjančio leidinio temomis. Svarbiausia, užsiregistravę iš anksto lankytojai turės galimybę gauti tiesioginį „Zoom" prisijungimą prie minėtos balandžio 21-iosios internetinės premjeros.
Remiantis 2020 m. duomenimis, grupė turi klausytojų daugiau nei 90-yje šalių. Todėl naujajame Brainstormfeels.com puslapyje gerbėjai gali užsiregistruoti pasižymėdami savo šalį. Specialus skaitiklis užfiksuos dalyvio vietą, kuri bus atspindėta bendrame interaktyviame žemėlapyje, parodant aktyviausių „BrainStorm" gerbėjų regionus.
Švęsdami šį naują kūrinį, „BrainStorm" taip pat išleidžia ir naują pavasario sezono atributikos kolekciją, kurtą rusų dizainerio KIRILL KARAVAEV®. Kirilo darbai yra žinomi dėl šiuolaikinės mados tendencijų jungimo su satyra ir humoru. Išskirtinai Brainstormfeels.com puslapyje naujai atributikai taikoma speciali kaina.
Kitas didelis „BrainStorm" koncertinis turas vyks ne anksčiau kaip 2022 m. Norėdami sutrumpinti ilgą laukimo laiką, muzikantai nusprendė išleisti naują albumą dar neregėtu būdu - nufilmuoti visas naujas dainas taip sukurdami unikalią kinematografinę patirtį. Tikimasi, kad projektas bus sėkmingas - prie „BrainStorm" scenos prisijungs kviestiniai atlikėjai, šokėjai, o taip pat bus ir kitų siurprizų. Šį vaizdo albumą planuojama išleisti 2021 m. spalio 21 d., o bilietus už specialią kainą iš anksto bus galima įsigyti nuo balandžio 21 d. Brainstormfeels.com.
„Į šio albumo kūrimą žiūrime taip pat rimtai, kaip tai darome su savo šou pasirodymais: kuriame specialų scenos dizainą, video projekcijas, choreografiją ir atiduodame visą savo sceninę energiją, sukauptą per paskutinius metus!", - akcentavo muzikantai Janis Jubalts ir Maris Mihelsons.
Jau nuo šiandien, balandžio 12 d. grupė kviečia pagauti „Feels" jausmą interneto svetainėje: Brainstormfeels.com.
Žurnalistai, norintys gauti tiesioginį interviu su „BrainStorm" nariais kviečiami susisiekti: zivile@brainstorm.lv.

 

Komunikacijos atstovė Lietuvoje
Živilė Brazė
zivile@brainstorm.lv
+370 699 14824

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-04-13 10:57
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media