2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kultūros renginiai

*print*

Archyvas :: Kelionių vadovo „Po Lietuvą su šeima“ pristatymas Palangos vasaros skaitykloje

2019-08-02
 
Vasara - kelionių ir nuotykių metas. O patirti pastaruosius galima ne tik egzotiškuose kraštuose, kelionės po savąjį kraštą gali būti ne mažiau intriguojančios ir įdomios. Kviečiame tuo įsitikinti patiems ir ateiti į knygos „Po Lietuvą su šeima" pristatymą ir pokalbį su autoriumi Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Palangos vasaros skaitykloje (Vytauto g. 72). Renginys įvyks rugpjūčio 10 d. 18 val. 
Neseniai išleistas Vytauto Kandroto parengtas kelionių vadovas „Po Lietuvą su šeima" kaipmat sulaukė skaitytojų dėmesio. Knygoje rasite 25 specialiai šeimai parengtus maršrutus ir daug naudingos informacijos: kaip pasirengti kelionei, ką įdomaus papasakoti mažiesiems, kur papietauti, kur geriausia vieta nusifotografuoti ir netgi ką parsivežti lauktuvių. Jūsų laukia įsimintinos kelionės po didžiuosius miestus, etnografinius regionus, kelionės dviračiais, įdomiausi lankytini objektai ir dar neatrasti Lietuvos kampeliai.
V. Kandrotas - leidėjas, fotografas, keliautojas, pažintinių knygų sudarytojas ir autorius, kelionių po Lietuvą ekspertas. Daug važinėja po šalį tikrindamas turizmo maršrutus, fotografuodamas lankytinas vietas ir paveldo objektus. V. Kandrotas renginyje pasirengęs kartu su lankytojais diskutuoti apie kelionių magiją, svarstyti, kodėl gera keliauti ne tik po užsienio šalis, bet ir po savo kraštą. Jis papasakos, kaip kelionių vadovas buvo sudarytas, pristatys kelis maršrutus, supažindins su lankytinais objektais, papasakos apie šeimoms su mažais vaikais „draugiškas" vietas. Kadangi pristatymas vyks Palangoje, bus paminėtos ir lankytinos vietos pajūryje.
Partneris leidykla „Terra Publica"
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-08-02 19:25
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media