2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Iškyloje – pažintis su kerpėmis

2010-08-11
 
Nežinomo autoriaus nuotrauka

Nežinomo autoriaus nuotrauka

Šį ketvirtadienį, rugpjūčio 12 d., 18 val., Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija kviečia į gamtinę iškylą, kurios metu botanikė dr. Jurga Motiejūnaitė papasakos apie kerpes - organizmus, su kuriais tiesiogiai ar netiesiogiai susiduriame labai dažnai, tačiau žinome apie jas gan nedaug.

 

Iškyloje bus galimybė susipažinti su Verkių regioninio parko kerpių rūšių įvairove, sužinoti apie jas įdomių ir naudingų dalykų.

Ši iškyla - dalis Pavilnių ir Verkių regioninio parko direkcijos organizuojamų renginių ciklo, skirto paminėti Tarptautiniams biologinės įvairovės metams. 2010 metai Jungtinės tautų Generalinės asamblėjos paskelbti Tarptautiniais biologinės įvairovės metais. Tuo siekiama atkreipti dėmesį į spartų biologinės įvairovės nykimą visame pasaulyje ir įvairių institucijų, organizacijų, visuomenės atstovų veiklą nukreipti jos apsaugai - taip įgyvendinant Biologinės įvairovės konvencijos nuostatas.

Iškylos po Ežerėlių geomorfologinį draustinį trukmė - iki dviejų valandų. Kadangi dalyvių skaičius ribotas, prašome norinčius registruotis el. paštu.

 

Dalyvius kviečiame pasirūpinti tinkama avalyne ir apranga. Detalesnę informaciją apie iškylą pateiksime registruotiems dalyviams.

Daugiau informacijos:

tel. 8-5 272 99 03 arba el. p. daiva.letukaite@botanika.lt .

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-08-11 10:14
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media