2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Konkurso apie tausojantį maisto vartojimą finale- įdomūs pranešimai ir apdovanojimai

2012-04-23
 
Nežinomo autoriaus nuotraukoje:  vienas iš lektorių- žurnalistas, aktorius, televizijos projekto  "Šok ir lieknėk" dalyvis

Nežinomo autoriaus nuotraukoje: vienas iš lektorių- žurnalistas, aktorius, televizijos projekto "Šok ir lieknėk" dalyvis

Kornelija Ežerskytė

 

Lietuvos vartotojų instituto konkursas jauniesiems žurnalistams „Kitoks požiūris į maistą: sveika tau ir aplinkai” subūrė kūrybingus ir neabejingus aplinkai moksleivius bei studentus iš visos Lietuvos.

 

Žurnalistinius tyrimus, fotoreportažus, straipsnius, videosiužetus kūrė jaunųjų žurnalistų klubų nariai, taip pat žurnalistikos studijas jau pasirinkę ar apie jas dar tik svajojantys jaunuoliai.



Konkurse dalyvavo per 30 dalyvių iš Vilniaus, Kauno, Alytaus, Ukmergės, Marijampolės, Molėtų, Trakų ir kitų šalies miestų. Geriausių darbų autoriai jau ši ketvirtadienį, balandžio 26-ąją, bus apdovanoti vertingais prizais, o visi konkurso dalyviai- diplomais.

Baigiamasis renginys vyks Vilniuje, Lietuvos vaikų ir jaunimo centre, Mažojoje salėje (Konstitucijos pr. 25). Renginio pradžia- 12 val.

Konkurso finale jaunųjų žurnalistų laukia ne tik apdovanojimai, bet ir įdomūs pranešimai. Juos parengė rinktiniai lektoriai, kuriuos vienija žurnalisto profesija ir originalus požiūris į maisto vartojimo kultūrą. Tai parlamentarė Donalda Meiželytė, aktorius Marijus Bagdonavičius, keliautojas Linas Senkus bei sveikatos ir ekologijos temomis besidominti Daiva Ausėnaitė.

Konkurso dalyvių darbai jau publikuojami Lietuvos vartotojų instituto tinklalapyje- Vartotojai.lt .
 
Šis konkursas yra Lietuvos vartotojų instituto vykdomo projekto „Aplinkai palankaus gyvenimo būdo skatinimas per tausojantį maisto vartojimą“ dalis. Projektą iš dalies finansuoja Europos regioninės plėtros fondas bei Lietuvos vartotojų institutas.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2012-04-24 01:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media