2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: „Kino pavasaris“ kviečia tobulintis kino ir kultūros žurnalistus

2013-03-27
 
Iliustracija iš Freedigitalphotos.net

Iliustracija iš Freedigitalphotos.net

Vilniaus Tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris" ir jo metu vykstanti kino industrijos konferencija „Meeting point - Vilnius" rengia atvirą paskaitą žurnalistams ir kino kritikams.

 

Ketvirtadienį, Kovo 28 dieną Vilniaus Universiteto Žurnalistikos institute vyksianti paskaita skirta visiems tiems, kas jau dirba ar dar tik planuoja dirbti kino, muzikos ir apskritai kultūros temomis žurnalistikoje. Į Lietuvą atvykstantys kino kritikai ir kino žurnalistai iš pripažintų leidinių mokys jaunuosius lietuvių talentus savo amato gudrybių.

 

Kino kritikė iš Prancūzijos Pamela Pianezza, dirbanti ir Kanų kino festivalio kritikų savaitės programos sudarytoja bei „Tess magazine" žurnalo redaktore, patars, kaip įsigilinti į kino medžiagą ir ko reikia geram kino kritikui. Michael Gubbins, žurnalistas ir kino industrijos ekspertas iš Didžiosios Britanijos, Sampomedia.com įkūrėjas, 25 metus dirbęs žurnalistu kino ir muzikos leidiniuose, buvęs žurnalo „Screen" redaktorius, pasidalins savo ilgamete patirtimi kino, muzikos ir kompiuterijos žiniasklaidoje. Nick Holdsworth, žurnalistas ir rašytojas, žurnalo „Mariety" korespondentas Rytų ir Centrinei Europai pasakos apie laisvai samdomo žurnalisto patirtį dirbant taptautinėje arenoje ir pranešinėjant iš kelių skirtingų šalių.

 

Šis seminaras žurnalistams yra nemokamas. Jį rengia Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris" kartu su Britų taryba ir Vilniaus Universiteto Žurnalistikos institutu.

 

Norinčius dalyvauti, kviečiame registruotis adresu registracija@kinopavasaris.lt nurodant, kad norite būtent į šį seminarą.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-03-27 10:12
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media